Recreatiehuisverzekering

U wilt uw recreatiehuis, chalet of stacaravan verzekeren? EERDMANS biedt u een uitstekende allrisk-dekking voor een gunstige premie. Het eigen risico is laag en bij stacaravans is er bovendien een aansprakelijkheidsdekking van € 500.000,- gratis  meeverzekerd! Bij recreatiehuizen en chalets bieden wij ook een aansprakelijkheidsdekking aan. Storm is al vanaf windkracht 7 verzekerd.

Met een recreatiehuisverzekering van EERDMANS bent u dus verzekerd van een zeer uitgebreide dekking tegen een zeer scherpe premie.

R
Wij bieden een all-risk dekking
Uw hoeft zich dus geen zorgen te maken over de dekking van uw polis.
R
Wij bieden zeer scherpe premies
Zelfs met onze uitgebreide dekking zijn onze premies zeer scherp te noemen.
R

Wij verzekeren zelfs uw aansprakelijkheid
Uw aansprakelijkheid is bij de stacaravanverzekering gratis gedekt tot €500.000. Bij recreatiehuizen en chalets kunt u het bijsluiten.

}

Complete dekking

Wij bieden zeer uitgebreide allrisk-dekking voor recreatiehuizen, chalets en stacaravans.

50 jaar ervaring

Sinds 50 jaar specialist voor recreatiehuis- en bootverzekeringen.

}

Wij zijn er voor u!

Ons team staat altijd klaar voor u en uw verzekeringen, van offerte tot en met schade.

Over onze recreatiehuisverzekering

Onze recreatiehuis en chaletverzekering

Uw recreatiehuis of chalet is allrisk verzekerd. Dat betekent dat u verzekerd bent voor schade door alle van buiten komende onheilen zoals brand of ontploffing, diefstal, inbraak, storm, leidingwater, vandalisme. Het glas is ook gedekt. Inboedel en een extra  aansprakelijkheidsdekking ter hoogte van € 500.000,- kan meeverzekerd worden.

Welke waarde wordt verzekerd?

Bij een recreatiehuis is de herbouwwaarde verzekerd en bij een chalet de dagwaarde. Tuinhuisjes, bijgebouwen en garages zijn meeverzekerd. Het eigen risico bedraagt € 100,- per gebeurtenis.  Bij diverse schades geldt geen eigen risico zoals bijvoorbeeld bij brand en ontploffing, blikseminslag en inductie, diefstal na een inbraak.

Onze stacaravan verzekering

Uw stacaravan is allrisk verzekerd. Dat betekent dat u verzekerd bent voor plotselinge en onvoorziene beschadigingen door bijvoorbeeld brand of ontploffing, diefstal, inbraak, storm, leidingwater en vandalisme. Het glas is ook gedekt. Gratis meeverzekerd is een aansprakelijkheidsdekking ter hoogte van € 500.000,-.

Welke waarde wordt verzekerd?

Bij een stacaravan wordt de aankoopwaarde verzekerd. Het eigen risico bedraagt € 100,- per gebeurtenis.

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan en ontvang spoedig een offerte per mail.