Waarom een bootverzekering afsluiten voor uw boot in Amsterdam?

Woont u in Amsterdam en heeft u bijvoorbeeld een eigen sloep of motorboot? Wat is er mooier dan door de grachten te varen en van het uitzicht en de gezelligheid op het water te genieten. Helaas is het niet altijd makkelijk om een passende verzekering te vinden. Veel verzekeraars bieden alleen een aansprakelijkheidsdekking aan, omdat het diefstalrisico te groot is. Ligt uw boot in een bewaakte jachthaven in Amsterdam? Dan kunnen wij uw boot ook met een casco-dekking verzekeren. Gedekt zijn dan schades of verlies van de boot door bijvoorbeeld een aanvaring, diefstal, brand, zinken, explosie of storm.

Waarom een bootverzekering afsluiten voor een sloep in Amsterdam?

Amsterdam is een prachtige stad. Er zijn ontzettend veel waterwegen in Amsterdam. Of op het water of in de straten, het is overal druk in Amsterdam. De kans op een aanvaring op het water is daarom ook heel hoog. Heeft u geen verzekering voor uw boot en veroorzaakt u een aanvaring? Dan zou u zelf de reparatie van de beschadigde boot en van uw eigen boot moeten betalen. Dit kan snel heel duur worden. Met een passende verzekering van Eerdmans zorgt u makkelijk voor een oplossing. U ontvangt direct 40% no-claim korting en geen terugval bij schade.

Wat kost een bootverzekering?

De bepaling van de kosten van een bootverzekering is maatwerk en van verschillende factoren afhankelijk. Elke boot is uniek en daarom is er geen standaardpremie. Met onze berekeningsmodule kunt u makkelijk en snel de premie voor het verzekeren van uw boot in Amsterdam berekenen. Verschillende factoren zijn verantwoordelijk voor de premie van een bootverzekering. Hieronder vindt u een kort overzicht van de factoren:

De boot

Het type boot, het bouwjaar en de dagwaarde bepalen de premie.

De motor

Hier wordt gekeken of het om een binnenboord- of buitenboordmotor gaat. De brandstofsoort en het vermogen zijn ook belangrijk.

De dekking

Een premiebepalende factor is natuurlijk ook de gewenste dekking. Een WA-dekking is een stuk goedkoper dan een WA/Casco-dekking maar biedt geen optimale dekking. Denkt u goed na voor welke situaties u verzekerd wilt zijn.

Sluit nu uw bootverzekering Amsterdam af via Eerdmans Jachtverzekeringen

Wilt u uw bootverzekering Amsterdam afsluiten? Dan kunt u via Eerdmans jachtverzekeringen snel en eenvoudig uw premie berekenen en de verzekering afsluiten. Heeft u nog vragen? Neem gerust met de ervaren specialisten van Eerdmans contact op. U kunt op 50 jaar ervaring op het gebied van bootverzekeringen vertrouwen.

 

Bereken direct de premie van uw bootverzekering!