Over Eerdmans

Over EERDMANS Jachtverzekeringen

EERDMANS Jachtverzekeringen is al 50 jaar een van de grootste onafhankelijke verzekeraars voor pleziervaartuigen en recreatiewoningen in Nederland, Duitsland en Belgiƫ.

EERDMANS Jachtverzekeringen biedt verzekeringen op maat. Niet elke verzekering is geschikt voor elk type pleziervaartuig of recreatiehuis. Er is daarom een breed keuzepalet van dekkingen waar je uit kunt kiezen om zo jouw boot of recreatiehuis optimaal te beschermen. Door onze jarenlange ervaring kun je rekenen op deskundig advies en betrouwbare dekkingen bij erkende verzekeraars. En dat alles tegen een goed betaalbare premie.

Wij geloven in korte lijnen en hebben deskundige medewerkers die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van boot- en recreatiehuisverzekeringen, maar ook in het deskundig afhandelen van eventuele schade. Wij handelen alles voor je af en ontzorgen je graag.

Eerdmans Jachtverzekeringen biedt jou;

  • Verzekeringen op maat
  • Jarenlange ervaring en deskundig advies
  • Betaalbare premies
  • Betrouwbare dekkingen bij erkende verzekeraars
  • Totale ontzorging; wij wikkelen alles deskundig af

Wil je weten hoe jouw persoonlijk op maat gemaakte verzekering er precies uitziet? Je kan heel eenvoudig een offerte voor een bootverzekering of recreatiehuisverzekering opvragen en afsluiten via onze site.

Vragen mag je altijd stellen, mail ons gerust op info@eerdmans.nl.

Het team van EERDMANS Jachtverzekeringen