Over Eerdmans

Reinder Eerdmans startte zijn  valutawissel kantoor in 1970. Duitse toeristen konden bij hem de marken omruilen tegen de toenmalige gulden en al snel kwam de vraag of Eerdmans ook bootverzekeringen kon afsluiten. En zo gebeurde het dat Eerdmans Yachtverzekeringen uitgroeide tot een van de grotere watersport verzekeringskantoren van Nederland.

Eerst vanuit zijn woonhuis, later verhuisde het alsmaar groeiende bedrijf naar het pand waar voorheen de  ABN bank in gevestigd was. Midden in Lemmer op een schitterende plek aan de oude sluis. Een ruim kantoor met voldoende parkeerplaatsen voor klanten die zo vanuit de haven naar binnen konden lopen om hun zaken te regelen.

Inmiddels heeft Eerdmans zijn zaak verkocht en heeft Eerdmans de transformatie doorgemaakt van tussenpersoon naar ‘Volmacht kantoor’, waardoor de dienstverlening naar de klant nog beter werd. Eerdmans accepteert zelf de aanvragen en kan door de volmacht ook polissen op maat maken.

Vandaag de dag is Eerdmans nog steeds gevestigd in het authentieke pand aan de sluis van Lemmer en zijn klanten nog steeds van harte welkom in ons sfeervolle kantoor. Natuurlijk regelen steeds meer klanten hun verzekeringen via het internet, maar in tegenstelling tot veel andere verzekeraars zul je bij Eerdmans geen eindeloze keuzemenu’s tegenkomen.

Wij geloven in korte lijnen en deskundige medewerkers die zich als specialist uitsluitend bezighouden met boot- en recreatie- verzekeringen.

Eerdmans is in zowel Nederland als Duitsland een begrip als het gaat om bootverzekeringen en recreatieverzekeringen.

Foto Sluis: Wikipedia