Zodiac verzekeren

Zodiac verzekeren

Bereken direct de premie van uw Zodiac verzekering!

40% no-claim korting
40% no-claim korting
eigen gebrek meeverzekerd
eigen gebrek meeverzekerd
geen terugval bij schade
geen terugval bij schade

Zodiac begon eerst als een merknaam, maar intussen is deze merknaam veranderd in een heus type boot. In de volksmond staat het nu bekend als een professioneel type opblaasboot. Er is niemand in de wereld van boten die dit type niet kent. Dit type boot staat ook wel bekend als een Rigid Inflatable Boat, ook wel een RIB genoemd. Dit is een stevige opblaasboot die niet alleen voor recreatieve doeleinden wordt gebruikt, maar ook wordt gebruikt door reddingswerkers op het water. Deze boot is zeer in trek doordat het een stevige rom heeft. Het kan dus goed tegen verschillende weersomstandigheden en het kan aardig wat gewicht dragen. Misschien bent u zelf wel een eigenaar van een Zodiac. In dat geval vraagt u zich af of het niet wijs is om een bootverzekering af te sluiten. Wij bij Eerdmans zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen hierover.

Wat zijn de kosten om een Zodiac te laten verzekeren?

Het is wat lastig om een direct prijskaartje te noemen wat een verzekering voor uw Zodiac zou kosten. U dient rekening te houden met enkele factoren die meespelen in het bepalen van de prijs. Zo is de prijs altijd verschillend per boot. Er wordt gekeken naar het typ boot, de motor en de dekking waarvoor u kiest. Maar ook of u eventueel een lidmaatschap hebt bij een watersportvereniging en/of dat u schadevrije jaren hebt opgebouwd bij een vorige verzekering. Al deze factoren maken een uiteindelijk prijskaartje voor de premie die u dan dient te betalen. Bij Eerdmans kunt u wel rekenen op de voordeligste prijzen. We zullen u nooit zomaar een verzekering aanbieden, maar altijd een verzekering op maat aanbieden die geheel in lijn staat met uw wensen.

De dekkingen van een verzekering voor een Zodiac

Net zoals met andere boten, heeft u bij een Zodiac ook de keuze uit verschillende soorten dekkingen. Zo kunt u kiezen voor een WA-verzekering. Dit is een basisverzekering die bijvoorbeeld de kosten dekt wanneer u schade aan de boten van een ander toebrengt. Een WA beperkt Casco verzekering geeft u bijvoorbeeld dekking voor de schade door een brand en weersomstandigheden. De meest gekozen verzekering, de All Risk verzekering, is de compleetste dekkingsvorm waar u voor kunt kiezen. Deze dekt werkelijk alles. U kunt hierbij denken aan de voorbeelden die al genoemd zijn, maar ook aan wanneer u bijvoorbeeld botst tegen de kade bij het aanmeren of wanneer er bijvoorbeeld sprake is van joyvaren.

Uw Zodiac verzekeren bij Eerdmans

Als u op dit moment ook op zoek bent naar de beste verzekering voor uw Zodiac, dan bent u bij Eerdmans aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij het aanbieden van de juiste oplossing. We hebben een overzichtelijk beeld van de verzekeringen die er mogelijk zijn en gaan ook graag met u in gesprek over wat de mogelijkheden en de tarieven zijn voor uw boot. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van het verzekeren van boten, zijn we er zeker van dat we samen tot een goede oplossing komen zodat u nog lang van uw boot kunt genieten en nooit zal opdraaien voor onverwachte kosten. Ook bij het varen zit een ongeluk in een klein hoekje, en daarom is het wel aan te raden om een verzekering af te sluiten.

Bereken direct de premie van uw Zodiac verzekering!