Zodiac verzekeren

Zodiac verzekeren

Bereken direct de premie van uw Zodiac verzekering!

40% no-claim korting
40% no-claim korting
eigen gebrek meeverzekerd
eigen gebrek meeverzekerd
geen terugval bij schade
geen terugval bij schade

Zodiac is een merknaam, maar intussen is deze merknaam veranderd in een heus type boot. In de volksmond staat het nu bekend als een professioneel type opblaasboot. Er is niemand in de wereld van boten die dit type niet kent. Dit type boot staat ook wel bekend als een Rigid Inflatable Boat, ook wel een RIB genoemd. Dit is een stevige opblaasboot die niet alleen voor recreatieve doeleinden wordt gebruikt, maar ook wordt gebruikt door hulpverleners op het water. Deze boot is zeer in trek doordat het een stevige romp heeft. Hij kan goed tegen verschillende weersomstandigheden en kan aardig wat gewicht dragen. Bent u zelf eigenaar van een Zodiac, en vraagt u zich af of het niet verstandig is een bootverzekering af te sluiten? Wij, bij Eerdmans zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen hierover.

Wat zijn de kosten om een Zodiac te laten verzekeren?

Het is wat lastig om een direct prijskaartje te noemen wat een verzekering voor uw Zodiac zou kosten. U dient rekening te houden met enkele factoren die meespelen in het bepalen van de premie. Deze is altijd verschillend per situatie. Bepalend is bijvoorbeeld het type boot, de motor en de dekking waarvoor u kiest. Al deze factoren maken een uiteindelijk prijskaartje voor de premie die u dan dient te betalen. Bij Eerdmans kunt u wel rekenen op de voordeligste prijzen. We zullen u nooit zomaar een verzekering aanbieden, maar altijd een verzekering op maat aanbieden die geheel in lijn staat met uw wensen.

De dekkingen van een verzekering voor een Zodiac

Net zoals bij andere boten, heeft u ook bij een Zodiac de keuze uit verschillende dekkingen. Zo kunt u kiezen voor een WA-verzekering. Dit is een basisverzekering die de kosten dekt wanneer u schade aan een ander toebrengt. De meest gekozen verzekering, de All Risk (WA+Casco plus) verzekering, is de meest complete dekkingsvorm waar u voor kunt kiezen. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat de verzekering de schade en kosten dekt door onvoorziene  omstandigheden. Zo kunt volop genieten van onbezorgde vaartochten met uw Zodiac.

Uw Zodiac verzekeren bij Eerdmans

Als u op dit moment ook op zoek bent naar de beste verzekering voor uw Zodiac, dan bent u bij Eerdmans aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij het aanbieden van de juiste oplossing. We hebben een overzichtelijk beeld van de verzekeringen die er mogelijk zijn en de tarieven. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van het verzekeren van boten, zijn we er zeker van dat we samen tot een goede oplossing komen zodat u nog lang onbekommerd van uw boot kunt genieten.

Bereken direct de premie van uw Zodiac verzekering!