zeilboot hout Oudega

Heeft u ook een boot bij uw vakantiewoning?

23 mrt 2023
3 min leestijd

Ligt uw recreatiewoning aan het water? Dan staat zeker heel snel een sloep, zeilboot of motorboot op de wenslijst. Er is niets leuker om ook van de vrijheid op het water te genieten. Maar ook een boot dient goed verzekerd te worden. Een aanvaring of diefstal is snel gebeurd.

Eerdmans is meer dan 50 jaar expert voor bootverzekeringen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een recreatiewoningverzekering maar Eerdmans is al meer dan 50 jaar expert in bootverzekeringen. Optimist, sloep of motorjacht wij hebben de passende verzekering. U ontvangt direct 40% no-claim korting bij het afsluiten van de verzekering en bij een schade blijft de premie gelijk. Bereken snel en gemakkelijk uw premie op www.eerdmans.nl.

De voordelen van Eerdmans

 • U kiest zelf de dekking voor uw bootverzekering die bij u past.
 • Bij Eerdmans ontvangt u direct 40% no-claim korting. Wij weten dat een boot een emotionele waarde heeft en booteigenaren in het algemeen heel voorzichtig ermee omgaan. Om deze reden krijgt u niet alleen direct 40% no-claim-korting, maar hanteren wij ook geen terugval bij schade. 
 • Wij bieden u een uitgebreide cascodekking. Uw boot en motor zijn o.a. beschermd tegen aanvaringen, vandalisme, diefstal, brand, ontploffing, overspanning/inductie, storm, stranding en zinken.
 • Eigen gebrek-dekking: Ondervindt u schade aan de boot zelf, bijvoorbeeld bij een materiaalfout of slechte kwaliteit? Dan is deze schade en gevolgschade standaard meeverzekerd. Schade door eigen gebrek aan de originele scheepsmotor is zelfs tot  15 jaar meeverzekerd.
 • Bergingskosten voor lichting, berging en opruiming zijn meeverzekerd.
 • Wij bieden u een ongevallendekking om u en de gasten aan boord van uw schip te beschermen.  U kunt tussen 3 verschillende varianten kiezen.
 • Uw inboedel is tot wel 30% van de verzekerde waarde ( maximaal € 35.000,-) gratis meeverzekerd.
 • Skipperservice: valt uw boot, de schipper of de stuurman uit? Dan bieden wij een uitgebreide service, variĂ«rend van het inzetten van een vervangende schipper of het opsturen van reserveonderdelen tot het vervoeren van uw schip of bagage.
 • U kunt uit verschillende vaargebieden kiezen.
 • Een volgboot is tot € 5.000,- gratis meeverzekerd.
 • Gaat u een bootverzekering bij Eerdmans afsluiten, heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. U kunt uw bootverzekering binnen 14 dagen annuleren. Dat betekent dat u uw betaalde premie terugkrijgt, behalve als er een schade is gemeld.
 • Bij Eerdmans vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Ons team van ervaren specialisten helpt u graag verder. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17 uur onder telefoonnummer  0514 56 36 55.

Bereken direct de premie van uw bootverzekering!

Specialist in jachtverzekeringen

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Neem contact op