Verzekering voor leden van de Stichting Stamboek Ronde en Platbodemjachten

Niet alleen omdat we sponsor zijn, dragen wij Stichting Stamboek Ronde en Platbodemjachten een warm hart toe, maar ook omdat we bij Eerdmans het behoud van deze schepen belangrijk vinden. We waarderen het dan ook dat de leden doorgaans erg voorzichtig met hun boten omgaan.

We bieden voor actief ingeschreven leden daarom graag onze complete jachtverzekering aan tegen een speciaal tarief. Deze geeft u niet alleen rust tijdens het varen, maar ook als uw boot voor anker ligt of gestald is voor de winter.

 

Hoe kan ik een verzekering voor mijn platbodem afsluiten?

Bent u lid van de SSRP of wilt u lid worden? Dan kunt u via navolgende button een SSRP-offerte voor uw rond/platbodem aanvragen. Na ontvangst van de gegevens, mailen wij u een passende offerte. In de offerte mail staat en link om de verzekering direct af te sluiten.

Offerte aanvraag SSRP

Via het onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig een offerte voor uw Ronde of Platbodemjacht aanvragen.

Adres

Bootgegevens

e.g. polyester, staal of hout
in euro's
e.g. benzine of diesel

Wat doet de Stichting Stamboek Ronde en Platbodemjachten?

De SSRP is een Behoudorganisatie van Ronde en Platbodemjachten. Het stamboek van Ronde en Platbodemjachten archiveert de historie en bouwgegevens, foto’s, voormalige eigenaren en alles wat bekend is van deze schepen. De historie is vastgelegd en inzichtelijk via de actuele schepenlijst. Maar de Stichting Stamboek Ronde en Platbodemjachten doet veel meer. Veel informatie en activiteiten vindt u op hun site.

 

 

Voor welke boten kan ik een verzekering bij Eerdmans afsluiten?

Bij Eerdmans kunt u niet alleen een verzekering voor een ronde of platbodem afsluiten. Wij zijn sinds 50 jaar de specialist voor bootverzekeringen en verzekeren motorjachten, catamarans, sloepen, tenders, rubberboten, houseboats en open zeilboten. Bereken hier makkelijk en snel de premie voor uw boot.

Bootverzekering afsluiten? Bereken premie!