De 3 belangrijkste tips bij het afsluiten van een bootverzekering

Tip 1: Sluit uw bootverzekering af bij een specialist

Een boot vraagt om een specialistische verzekering. Laten wij bij Eerdmans hier nu meer dan 50 jaar ervaring mee hebben. Dat wil wat zeggen. Wij hebben alle kennis en ervaring die een specialist op dit gebied kan hebben. U hoeft geen tijd meer te investeren in het uitzoeken in een goede verzekering van uw boot. Bij een onverhoopte schade betaald de kennis en ervaring van Eerdmans Jachtverzekeringen zich dubbel uit. Veel verzekeraars hebben geen watersportexperts in dienst. En dan kan het zomaar zijn dat uw schade niet goed beoordeeld wordt, omdat zij de kennis en ervaring missen. Ook zijn de voorwaarden van een nietspecialistische bootverzekering vaak in uw nadeel, waardoor u wel veel premie betaalt, maar vaak geen goede dekking hebt. Kies daarom voor een bootverzekering bij een specialist.

Tip 3: Zorg dat de gegevens van uw bijboot op de polis staan

Bij Eerdmans is een bijboot (afhankelijk van de hoofdboot) tot een waarde van € 5.000,- gratis meeverzekerd. Bij het afsluiten van de verzekering worden de gegevens van uw bijboot opgevraagd. Belangrijk is  dat de gegevens van de bijboot ook op uw polisblad staan. Controleer daarom goed uw polis.

Op zoek naar een specialistische bootverzekering

Geen zin in een zoektocht naar de juiste polis? Bij Eerdmans Jachtverzekeringen bent u in goede handen. Wij bieden betrouwbare bootverzekeringen tegen een redelijke prijs.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Bereken online de premie voor uw bootverzekering