Samenwerking tussen het Watersportverbond en EERDMANS

07 jun 2022
2 min leestijd

Eerdmans: De beste verzekering met de beste voorwaarden en service

Het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond of kortweg Watersportverbond is het overkoepelende verbond van meer dan 400 watersportverenigingen in Nederland met ruim 70.000 leden.

Het Watersportverbond is voor hun leden op zoek gegaan naar de optimale bootverzekering. Hiervoor hebben ze  veel tijd geïnvesteerd en de voorwaarden van tiental verzekeraars vergeleken.
Uit de vergelijking is Eerdmans Jachtverzekeringen als beste verzekering met de beste voorwaarden en service gekomen. Hier zijn wij trots op!

Eerdmans is al meer dan 50 jaar specialist in bootverzekeringen. De passie voor watersport verbindt ons met onze klanten. Ons doel is een heldere verzekering die optimale bescherming biedt en betaalbaar is. En omdat wij weten dat watersporters doorgaans voorzichtig met hun boten zijn, ontvangen Eerdmans-klanten direct 40% no-claimkorting. En ook bij een schade is geen terugval.

Er zijn volgende dekkingsmogelijkheden:

  • Aansprakelijkheid
  • Aansprakelijkheid + Casco
  • Aansprakelijkheid + Casco plus

De Casco plus dekking is de meest uitgebreide dekking. Verzekerd is schade aan of verlies van de boot door elke onzekere gebeurtenis, ook als gevolg van eigen gebrek. De herstelkosten van het eigen gebrek zelf zijn ook verzekerd.

Naast een optimale dekking staat de klant bij ons centraal. Wij zorgen ervoor dat de klant de polis in zijn mailbox ontvangt en z.s.m. van de vrijheid op het water kan genieten.

 

Specialist in jachtverzekeringen

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Neem contact op