boot holland nieuws

Watersportliefhebbers op Boot Holland

16 mrt 2023
3 min leestijd

Na 3 jaar was het eindelijk weer zover! Boot Holland opende van 8 t/m 12 maart haar deuren in Leeuwarden en Eerdmans was aanwezig met een stand. Over de vraag of beurzen nog wel van deze tijd zijn lopen de meningen uiteen. Des te meer waren wij positief verrast hoeveel watersporters de weg naar Leeuwarden wisten te vinden, ondanks de niet al te beste weersomstandigheden.

Wat was er te zien?

In ieder geval kon men niet alleen de nieuwste motorjachten bewonderen, maar ook vele sloepen, klassiek of modern, in opvallende kleuren, voorzien van de nieuwste technieken. Ook de Houseboat-markt wint terrein, wat te zien was aan het toenemende aantal beschikbare Houseboats. Elektrisch varen blijft een belangrijk thema dat steeds meer zijn weg vindt in de watersport. Maar ook nieuwe ontwikkelingen, zoals de opblaasbare buiskap, oogstten veel applaus op de beurs. Dit is natuurlijk maar een klein uittreksel uit het uitgebreide aanbod op de beurs.

Wie kwamen er naar onze stand?

Klanten van Eerdmans kwamen naar onze stand om gedag te zeggen, maar ook met vragen over hun verzekeringsdekking. We mochten ook veel klanten uit Duitsland verwelkomen, waar we erg blij mee waren.

Voor de meeste bezoekers konden we direct een offerte voor hun bootverzekering samenstellen. Als online verzekeraar was de bootpremie binnen 3 minuten berekend en had de bezoeker de offerte direct in zijn mailbox. 40% no-claim korting en geen terugval bij schade waren overtuigende argumenten. Ook het contact met collega’s uit de watersportsector is altijd een belangrijk onderdeel van de beurs en levert regelmatig nieuwe ideeën en aspecten op.

Specialist in jachtverzekeringen

We zijn bereikbaar via telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Neem contact op